21 NİSAN 2024 PAZAR GÜNÜ YAPILACAK OLAN İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVINA GİRECEK OLAN ÖĞRENCİLERİMİZ VE VELİLERİNİN DİKKATİNE

1-Öğrencilerin sınava girerken T.C kimlik kartı veya nüfus cüzdanları mutlaka yanında olmalıdır. Geçerli kimlik Belgesi olmayanlar sınava alınmayacaklardır. Kimlik kartı olmayan veya kaybedenler ilçe Nüfus Müdürlüğü'ne başvurup geçici belge alıp sınava girebilirler.

2-  Sınava girecek öğrenciler sınav başlama saatinde en az 30 dakika önceden sınava girecekleri okulda bulunmaları önemlidir.

3- Öğrencilerimiz sınava girerken yanlarında yumuşak uçlu 2 adet kurşun kalem ,silgi, Kalemtıraş ve su götürmeleri gerekir.

4- Rahat kıyafet giymeleri yukarıdaki araçlar haricinde herhangi bir malzeme götürmemeleri gerekir.

5- Öğrenci sınav giriş belgesi sınava girecekleri okulda sıraları üzerinde bırakılacaktır.

Sınava Girecek Bütün Öğrencilerimize Başarılar Dilerim

Cengiz ÜNEL