ETwinning proje Çalışşmalarımız devam ediyor

Okulumuzda 2023 yılında yapılan eTwinning Projeleri;

08.03.2024 65

Öğrencilerimize keyifli ve öğretici projeler sunmaya devam ediyoruz. E-Twinning platformunda yer alan projelerimiz arasında Magic Matematik, Matematik Oyunları ve Ölçülerde Reform gibi pek çok heyecan verici proje bulunmaktadır.

08-03-2024

*Magic Matematik*: Öğrencilerimizin matematik dünyasına sihirli bir yolculuk yapmasını sağlayan bu proje, matematik konularını eğlenceli ve interaktif bir şekilde öğrenmelerini hedeflemektedir.

*Matematik Oyunları*: Matematik kavramlarını oyunlar aracılığıyla öğrenen öğrencilerimiz, eğlenirken matematiği daha iyi anlama fırsatı bulmaktadır.

*Ölçülerde Reform*: Ölçü birimleri konusunda sorun yaşayan öğrencilerimizin bu konuyu daha iyi kavramalarını sağlayan proje, pratik uygulamalar ve interaktif etkinliklerle doludur.

*Yüzüncü Yılda Herkes Fidan Dikiyor*: Çevre bilincini artırmayı hedefleyen bu projede, öğrencilerimiz fidan dikme etkinlikleri düzenleyerek doğaya katkıda bulunmaktadır.

*Yeşil Yol*: Sürdürülebilirlik ve çevre konularında farkındalık oluşturmayı amaçlayan bu proje, öğrencilerimizi doğa dostu alışkanlıklar edinmeye teşvik etmektedir.

*İngilizce Mektuplaşma*: Öğrencilerimizin dil becerilerini geliştirmeye yönelik olan bu proje, uluslararası öğrenci dostluklarının oluşmasına da zemin hazırlamaktadır.

Bizimle birlikte matematiği keşfetmeye ve öğrenmeye hazır mısınız? Projelerimiz hakkında daha fazla bilgi almak ve katılmak için bize ulaşın!.